Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bezoek onze meubelshowroom van 500m2 in Almelo

Makkinga Interieurs uit Almelo laat met haar showroom uitgebreid alle mogelijkheden op het gebied van meubelen en interieur zien. Voor al uw creatieve wooninspiratie kunt u terecht bij Makkinga Interieurs in Almelo. Makkinga Interieurs vindt juist dat ook heel verschillende meubelen en accessoires goed bij elkaar kunnen passen en dit laat de specialist in meubelen en interieur goed zien met zijn prachtige showroom in Almelo.

Alle meubelopties op een rij bij Makkinga Interieurs

Hoekbanken, relaxfauteuils of eettafels. Makkinga Interieurs biedt u uw meubel op maat. Met duizenden verschillende stoffen zorgen wij ervoor dat u het interieur krijgt wat u als klant verdient.

Wij stofferen voor u op maat en bovendien krijgt u van ons ook de meubelen volgens de lengte- en breedtematen die u wenst. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij Makkinga Interieurs uit Almelo altijd voorop. Dit in combinatie met een prachtig staaltje maatwerk. Dit maatwerk voeren wij voor een zeer laag tarief uit. Uw meubelen op maat, op kleur en volgens de prijzen waar u vrolijk van wordt!
U bent van harte welkom bij de showroom van Makkinga Interieurs uit Almelo. Wij zijn gevestigd aan de Boddenstraat 36 te Almelo (schuin tegenover het politiebureau). De koffie staat altijd klaar!

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

Openingstijden

Maandag geopend op afspraak.
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur.
Donderdag koopavond tot 20.00 uur.
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Overige openingstijden zijn mogelijk op telefonische afspraak via 0546 – 698306 of 06 – 53200554.