Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE SFEERVERLICHTING 30% KORTING!

Voor sfeerverlichting gaat u naar Makkinga Interieurs

Makkinga Interieurs uit Almelo heeft een zeer bijzondere, maar toch uiterst betaalbare collectie sfeerverlichting. Met name onze sfeerlampen zijn prachtige producten. Onze exclusieve verlichting, die wij rechtstreeks bij een fantastische ontwerper uit Ierland inkopen, is momenteel erg populair.De mooiste sfeerverlichting voor in uw woonkamer. Sfeerverlichting is erg belangrijk en is bovendien in grote mate sfeerbepalend. De schemerlampen en hanglampen van Makkinga Interieurs uit Almelo geven uw thuiskomen een heel goed gevoel.

Laagste prijzen in sfeerverlichting Almelo en omstreken

Met ons aanbod op het gebied van sfeerverlichting hanteren wij de laagste prijsgarantie. Mocht u elders in Nederland dezelfde kwaliteit sfeerverlichting tegenkomen voor een lagere prijs, dan krijgt u het verschil van ons terug. Dit samen met een mooie bos bloemen. Makkinga Interieurs uit Almelo is u graag van dienst met gratis advies en maatwerk.

Wilt u meer weten over onze producten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.