Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background


   

 

Een relaxfauteuil vindt u bij Makkinga

Makkinga Interieurs is al bijna een eeuw lang uw Almelose specialist op het gebied van relaxfauteuils. Relaxfauteuils zijn fantastische meubelen voor bijvoorbeeld in uw woonkamer. Onze fauteuils zijn al leverbaar in stof vanaf € 1000,-. De opties bij Makkinga Interieurs uit Almelo zijn zeer divers. Zo is een deel van onze fauteuils op maat verkrijgbaar. Hierbij moet u denken aan verschillende opties met gasveer, motoren en sta-op-systemen.

Laagste prijsgarantie voor relaxfauteuils

Al vanaf 1923 is Makkinga Interieurs uit Almelo vol enthousiasme bezig met haar passie ‘meubelen’. Met een prachtige showroom en prachtige producten zijn wij blij om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Daarbij bieden wij u voor onze relaxfauteuils ook nog eens een laagste prijsgarantie. Mocht u elders in het land goedkopere relaxfauteuils vinden van dezelfde kwaliteit, dan krijgt u het prijsverschil van ons terug. Samen met een grote bos bloemen.

Al onze fauteuils zijn op maat te verkrijgen. Denk u daarbij aan hoge of diepe relaxfauteuils en stoffen of juist leren relaxfauteuils. Volop opties bij Makkinga Interieurs uit Almelo!

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis. Bel nu met 06 – 53200554 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop