Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE RELAXFAUTEUILS 30% KORTING!

Een relaxfauteuil vindt u bij Makkinga

Makkinga Interieurs is al bijna een eeuw lang uw Almelose specialist op het gebied van comfortabel zitcomfort. Relaxfauteuils zijn fantastische meubelen om aan comforteisen tegemoet te komen. Onze relaxfauteuils zijn al leverbaar in stof vanaf € 750,-

De opties bij Makkinga Interieurs uit Almelo zijn zeer divers. Onze relaxfauteuils leveren wij in small, medium en large met daarnaast aanpassingsmogelijkheden door maatwerk te leveren.

verdere opties zijn bijvoorbeeld: opties met gasveer, motoren en sta-op-systemen. Andere opties zijn een topswing rug tegen nekklachten, een lendesteun opblaassysteem tegen rugklachten, stoffeerwijzes naar elke wens (bijvoorbeeld deelstoffering in leer), een vaste voet of draaivoet (optie stervoet of ronde voet in allerlei variaties), massagesysteem toepassing in de fauteuil, verwarming en evt. USB-stick aansluiting.

Laagste prijsgarantie voor relaxfauteuils

Al vanaf 1923 is Makkinga Interieurs uit Almelo vol enthousiasme bezig met haar passie ‘meubelen’. Met een prachtige showroom en prachtige producten zijn wij blij om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Daarbij bieden wij u voor onze relaxfauteuils ook nog eens een laagste prijsgarantie. Mocht u elders in het land goedkopere relaxfauteuils vinden van dezelfde kwaliteit, dan krijgt u het prijsverschil van ons terug, vergezeld van een prachtig boeket bloemen…

Kortom; Volop opties bij Makkinga Interieurs uit Almelo!

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop