Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Kasteelbanken op maat

Makkinga Interieurs uit Almelo heeft de grootste collectie kasteelbanken in Nederland. Kasteelbanken zijn banken met een uitklapbare armleuning. Wij hebben heel veel modellen en deze banken zijn allen op maat leverbaar. Naast de functionaliteit van de kasteelbanken hebben deze banken ook een prachtige sierfunctie.
De meubelspecialist Makkinga Interieurs uit Almelo beschikt over een hele grote collectie aan kasteelbanken. Van strak tot tijdloos en van romantische tot klassieke stijl.

Maatwerk tot in detail

Alle soorten kasteelbanken van Makkinga Interieurs uit Almelo zijn passend te maken voor u als gebruiker. Een grote of kleine aanpassing is door onze mensen zo uitgevoerd. En dat tegen een zeer laag tarief. Onze kasteelbanken zijn sowieso relatief goedkoop. Dit ondanks het feit dat wij niet de prijs, maar de kwaliteit als graadmeter voor maatwerk gebruiken. De kwaliteit van onze banken is uiteraard het allerbelangrijkste. En een goede kwaliteit garandeert Makkinga Interieurs uit Almelo!

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop