Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE HOUTEN MEUBELEN 50% KORTING!

Groot assortiment houten meubelen bij Makkinga Interieurs

Maatwerk van A tot Z. Zoekt u een dressoir, side table of juist een salontafel? Dan bent u bij dit familiebedrijf uit Almelo aan het juiste adres.
Wij zijn uw specialist op het gebied van houten meubelen. Ons assortiment houten meubelen is dan ook de grootste van heel Almelo en omstreken. Onze eikenhouten meubelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, finishes en beslagopties. Wij voldoen graag aan uw wensen. Denkt u ook eens aan uitschuiftafels in eiken- of kersenuitvoering.

Populaire houten meubels komen uit Almelo

Meubilair van eikenhout worden momenteel het meest verkocht. Maar ook kersen meubelen zijn al jarenlang erg populair. Dat merken wij ook op onze vestiging in Almelo. De vraag naar eikenhouten meubelen neemt steeds meer toe.
Nee, wij maken deze speciaal voor u op maat. U kiest de kleur, uitvoering en grootte. Wij zorgen voor de rest, zodat u vol tevredenheid uw aangeschafte houten meubelen bij u in de woonkamer hebt staan. Makkinga Interieurs: verzorgen en ontzorgen van A tot Z!

\

 

 

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop