Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Fauteuils op maat bij Makkinga Interieurs

Onze fauteuils maken wij speciaal voor u op maat. Makkinga Interieurs biedt maatwerk tegen geringe meerprijzen. Ook bieden wij ons maatwerk vaak als gratis service aan, vanzelfsprekend afhankelijk van uw wensen. Dit soort kosten zijn bij ons het laagst van alle aanbieders in Almelo en omstreken.
Met bijna een eeuw aan ervaring is Makkinga Interieurs uit Almelo uw specialist als het gaat om maatwerk. Wij beschikken dan ook over een groot assortiment fauteuils. Van kleine bijzetfauteuils tot oorfauteuils en van Love Seats tot chaise longues.
Komt u vooral eens kijken bij ons in de showroom in Almelo. Alle stoelen die u hier ziet, zijn met maatwerk aan te passen. Wij van Makkinga Interieurs vinden dat u de beste fauteuils verdient. Bij ons vindt u de grootste stoffen collectie voor uw nieuwe meubilair.

Naast maatwerk ook de laagste prijs fauteuils in Almelo

Naast het door Makkinga Interieurs geboden maatwerk geven wij u ook een laagste prijsgarantie. Mocht u elders fauteuils tegenkomen van dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs? Dan krijgt u van ons het verschil terug. Met daarbij een grote bos bloemen. Uiteraard vinden wij niet de prijs, maar vooral de kwaliteit ervan erg belangrijk.
Met maatwerk zijn allerlei aanpassingen aan de fauteuils mogelijk. Denkt u daarbij aan het in hoogte of diepte verstellen van de fauteuils. Ook voor mensen met rugproblemen hebben wij de ideale oplossing. Veel van onze fauteuils kunnen als optie met lendesteun-aanpassingen worden geleverd. Tevens behoort een scharniersysteem in de rug tot de opties. Dit is dan ook voor een betere rugondersteuning.

Kortom: kwaliteit en maatwerk van A tot Z!

 

 

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop