Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE EETKAMERTAFELS 50% KORTING!

Makkinga Interieurs: specialist in eetkamertafels

Wij leven veel aan de eetkamertafel. Daarom is het van groot belang dat wij eetkamertafels hebben die ons goed bevallen.
Makkinga Interieurs uit Almelo is met recht uw specialist op het gebied van tafels op maat. Wij maken met onze tientallen jaren ervaring tafels op iedere gewenste maat.

Vele mogelijkheden voor eetkamertafels bij Makkinga Interieurs

Denkt u bij de eetkamertafels van Makkinga Interieurs aan tafels met een tapse poot of met een blokpoot. Ook behoren bij onze eetkamertafels antiekfinishes (met of zonder), uitschuifsystemen of gewoon een vast blad tot de opties. Zo biedt Makkinga Interieurs u ook prachtige Engelse tafels met diverse uitschuif- en verlengopties.
Makkinga Interieurs uit Almelo staat voor maatwerk. Wij kunnen alles aanpassen naar uw wens. Iedere breedte- en lengtemaat is mogelijk. Zo zijn de eetkamertafels in verschillende bladdiktes leverbaar en als het nodig is maken wij uw eetkamertafels langwerpig en in kersenhout.
Niets in onmogelijk bij ons Almelose familiebedrijf. Wilt u meer informatie over onze tafels of over het op maat maken van tafels? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Eetkamertafel-5-cm-3Eetkamertafel Share

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop