Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE EETKAMERSTOELEN 40% KORTING!

Eetkamerstoelen op maat bij Makkinga Interieurs uit Almelo

Net als eetkamertafels zijn eetkamerstoelen veelgebruikte meubelen. Dat weet Makkinga Interieurs uit Almelo als geen ander. Met onze laagste prijsgarantie maken wij uw stoelen op maat. Daarbij valt te denken aan gewone eetkamerstoelen, maar ook aan armstoelen. De klant is koning en alles is mogelijk, dat is ons motto.
Bovendien is het verstellen en op maat maken van de eetkamerstoelen bij ons relatief goedkoop ten opzichte van andere bedrijven die eetkamerstoelen verkopen. Daarbij geven wij u ook nog eens gratis interieuradvies.

Verschillende opties eetkamerstoelen bij Makkinga in Almelo

Wij beschikken over een zeer groot assortiment eetkamerstoelen in onze showroom te Almelo. Onze showroom in Almelo laat u ook zien wat de vele mogelijkheden op het gebied van stoelen zijn. Wij van Makkinga Interieurs uit Almelo beschikken over uiteenlopende types gewone stoelen en armstoelen als eetkamerstoelen. Tevens betreft het hier duizenden stoffen- en leerkwaliteiten voor eetkamerstoelen.
Met stoffen van bekende merken zoals Romo, Chivasso, Jim Dickens, Sanderson en Reynaldo beschikt Makkinga Interieur over een kwalitatief zeer sterk assortiment stoffen.
Met onze laagste prijsgarantie gaan wij met deze kwaliteit stoelen onder iedere andere prijs door. Ziet u elders hetzelfde product in dezelfde uitvoering? Dan krijgt u van ons het prijsverschil terug samen met een grote bos bloemen! Makkinga Interieurs biedt namelijk al haar onderscheidende kwaliteitscollecties voor de laagste prijs.

 

 

 

 

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.

webshop