Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

LEEGVERKOOP! ALLE BANKEN 50% KORTING!

Beste kwaliteit banken bij Makkinga interieurs

Een bank is een onmisbaar meubel in het wooninterieur van ons allemaal. Dat weet het in Almelo gevestigde Makkinga Interieurs als geen ander. De specialist in banken beschikt over een zeer groot assortiment aan banken zoals hoekbanken, loungebanken en kasteelbanken. ‘Als u als klant zegt hoe u uw bank wilt hebben, dan zorgen wij daarvoor’, dat is de filosofie van Makkinga Interieurs.

Maatwerk tot in detail bij banken van Makkinga Interieurs

Alle modellen banken van Makkinga Interieurs uit Almelo kunnen op maat gemaakt worden. Dit inclusief veel kleine en grote aanpassingen en bovendien maken wij uw banken in de door u gewenste stof en kleur. Naast de duizenden typen stoffen voor banken, beschikken wij ook over diverse leerkwaliteiten. Tijdloze romantisch-klassieke banken klinken oudbollig. Dat zijn ze allerminst. Komt u daarom vooral ons assortiment banken eens bekijken in onze showroom in Almelo. Maatwerk is van groot belang. De banken moeten u als gebruiker prima bevallen. Bent u op zoek naar een bank met een lengte van tien meter? Wij maken deze voor u. Alles is mogelijk. Makkinga Interieurs is ijzersterk in maatwerk!

 

 

 

 

 

 

 

Makkinga Interieurs geeft gratis interieuradvies bij u aan huis of in de showroom. Bel nu met 06 – 51392011 voor een vrijblijvende afspraak.

De mooiste exclusieve kwaliteitsstoffen uit Engeland, maar ook plain linnen. Vanzelfsprekend kunt u bouwen op onze uitgebreide stoffencollectie.

Makkinga Interieurs werkt altijd met tenminste 3 jaar garantie. Kwaliteit is bij Makkinga Interieurs dus altijd gegarandeerd!

Vindt u binnen 2 weken hetzelfde artikel elders goedkoper? Dan vergoeden wij u het verschil. U betaald dus nooit teveel bij Makkinga Interieurs.